Bliv klogere på CHUCHU


Hvad vil vi?

I 2013 December måned, en travle juletid åbnede vi vores fysiske butik, på Nygade nr.6, i håbet om at prøve lykken. Med en hård opstartnings periode, og massere af andre forhindringer gennem tiden, er vi nået til hvor vi er her i dag. Vi er nået så langt, at vi CHUCHU har slået sejlet ud mod en helt ny destination. Vil rettet kursen mod internettet. Vi vil udbrede vores formål til, at alle rundt omkring i Danmark, har muligheden for til handle os hos.

Men du tænker sikkert, hvilket formål?

Hos CHUCHU mener vi, at sko er en essentiel del af en god og velfungerende hverdag. Med et par kvalitetssko, undgår du smerter eller eventuelt skader. Men desværre plejer et par kvalitetssko hos de store mærker koste kassen, også er det ikke engang altid kvaliteten lever op til prisen. Hos CHUCHU mener vi, at alle skal have adgang til et par behagelige kvalitetssko, der ikke koster en bondegård. Vi vil ikke nok med at gøre en forskel på markedet, men vi vil også gerne gøre det nemt for vores forbrugere. At udvide vores fysiske butik på nettet, gør vi det muligt for alle i hele landet til at få adgang til komfortable sko med rimelige priser.

Hvem er vi?

Her hos CHUCHU går vi utrolig meget op i vores produkter. Vi er eksperter inden for sko design, derfor er det vigtigt for os at have en tæt kontakt med vores gæster. Det gør os utrolig glade, når vores gæster skriver eller efterlader en kommentar, omkring hvilket behov de har brug for når du køber deres sko. På den måde kan vi tilbyde den bedste form for service, samtidig opnå den tilfredsstillelse for vores gæster, som de ønsker.